Novitet u franšizi pod nazivom “The X-Files: Deep State” (“Dosije X: Duboka država” ili “država u državi”) zamišljen je kao misterija, igra istrage i slagalica. Aplikacija će postati dostupna preko mobilnih platformi u februaru naredne godine, što se poklapa sa premijerom jedanaeste sezone i proslavom dvadeset pet godina postojanja serije. Igra je dobila zvaničnu licencu i iza nje stoje Foksov razvojni tim FoxNext Games i estonski nezavisni izdavač Creative Mobile.

Prema dosadašnjim informacijama, dogadjaji u igri su vezani za period izmedju devete i desete sezone televizijske serije. Narativ je fokusiran na invaziju vanzemaljaca i vladine zavere, kao i nezavisne epizode koje se tiču paranormalnih slučajeva.

Igrači će se naći u ulozi specijalnih FBI agenata i moraće da pronalaze skrivene objekte, prikupljaju dokaze, sklapaju slagalice i ispituju svedoke i osumnjičene, uz sopstvena nahodjenja koja će se odraziti na priču. FoxNext navodi da će novi slučajevi biti rešavani na mesečnoj osnovi, uz postojanje mitologije i čudovišta nedelje. Takodje, igrači će imati mogućnost da kreiraju izgled i stil svojih likova.



Kako u svom teksu navodi Varajeti, igra “The X-Files: Deep State” će postati dostupna na Epl storu, Gugl pleju i Fejsbuku. Igra će biti besplatna, uz opciju "prodavnice", a biće prilagodjena na više jezika uključujući engeski, francuski, nemački, italijanski, španski i ruski.



Veb-sajt: http://xfilesgame.com
Fejsbuk: https://www.facebook.com/xfilesgame
Instagram: https://www.instagram.com/xfilesgame/
Tviter: https://twitter.com/xfilesgame
Tambler: https://proj-x-art.tumblr.com/
Pintrest: https://www.pinterest.com/xfilesgame/ 

Post a Comment

Previous Post Next Post