Prema predvidjanjima koja je objavio TV Lajn, jedna od novih epizoda Dosijea X biće poprilično otkačena.

Derin Morgan je spreman za još jedan nastavak inspirisan epizodom “Mulder & Scully Meet the Were-Monster”, a zamišljen je kao nedvosmisleno nerealno nadahnuće u kome se kao gostujući glumac pojavljuje Brajan Haski. Iako nema detalja o ovoj epizodi, Dejvid Duhovni je nedavno izjavio da Morganovo nepoštovanje prema njegovom alter egu ostaje poprilično netaknuto.

“Ono što obožavam u Mogranovim epizodama jeste činjenica da prezire Moldera”, izjavio je Duhovni uz smeh. “Oduvek je pokušavao da napravi Moldera imbecilom i predmetom sprdnje u svakoj humorističnoj sceni.” 

Koliko god da uživa u datoj prilici u kojoj tumači kvazi-žrtvu, Duhovni priznaje da ovakav način glume predstavlja izazov. “Veoma je komplikovano doći do zaključka kako treba glumiti Moldera zato što je pravi drkadžija, i osećam pritisak jer je potrebno pronaći način na koji opipavam stepen humora, gde je istovremeno neophodno i da Molder ostane Molder. To za mene predstravlja stres jer obožavam Derina i želim da njegove epizode imaju integritet. Ne želim da se tek tako blesavim, tipa: ‘E sad ovako, ove nedelje više nismo Dosije X. Pravićemo grimase. Ovo nije Molder.’ Želim da bude više od toga.” 

Inače, Kris Karter je ovu epizodu nazvao “originalnom, žustrom i zabavnom”, da “sadrži upravo ono što očekujete”, ali i da je “itekako povezana sa prethodnim epizodama Dosijea X”.

Post a Comment

Previous Post Next Post