Glumci Džilijan Anderson, Dejvid Duhovni i Mič Piledži gostovali su na Komik-konu zajedno sa izvršnim producentom serije i predstavili novu sezonu "Dosijea X". Moderator panela bio je novinar Majkl Osijelo iz magazina "TV Lajn".

Ovo su neki od najznačajnijih detalja sa panela:

- Potvrdjeno je da će sezona 11 će imati osam nezavisnih i dve mitološke epizode. Glen Morgan i Džejms Vong će napisati scenario za osmu epizodu, koja će biti "haotično slična" u tonu sa epizodom "Home".
- Očekuje nas poljubac Moldera i Skali u "krupnom planu". Ipak, na samom početku, njih dvoje su još uvek samo "profesionalni partneri".
- Bez detalja o Lengliju. 
- Govoreći o Vilijamu, Karter je objasnio: "Istražujemo odnos na relaciji otac-sin-majka i imaćete prilike da vidite i čujete više o njemu nego što je to bio slučaj već duže vremena". S druge strane, Piledži je dodao: "Mislim da je [priča o Vilijamu]… odlična. Odradjena je poprilično dobro i bićete veoma zadovoljni."
- Skiner će se pojavljivati više nego u prethodnih šest epizoda. Istražujući pozadinu njegove priče, imaćemo priliku da upoznamo i Skinera iz mladjih dana.
- Jedanaesta sezona će započeti "pozadinskom pričom o Pušaču".
- Skali neće imati svoj radni sto. Ponovo.
- Još uvek postoji verovatnoća za novi "Dosije X" film. 
- Nastavak serije "Milenijum" je moguć. 


Post a Comment

Previous Post Next Post