Kris Karter je proćaskao sa novinarom Dedlajna o povratku serije i novim nastavcima, statusu Usamljenih revolveraša u jedanaestoj sezoni i detaljima o novim epizodama.

Kako je sam naveo, "Dosije X" je vraćen na male ekrane zahvaljujući glavnim glumcima. "Pre nego što smo počeli da snimamo prethodnu sezonu, dobio sam poziv od ljudi iz Foksa, koji su mi kazali da su glumci zainteresovani za nove epizode. Bio je to trenutak kome se nisam nadao, ali sam bio veoma zainteresovan. Isti je slučaj i sa ovom sezonom. Svi su bili oduševljeni, a kako je bilo potrebno stvoriti dobar, originalni materijal, uspeli smo da dodjemo do ove tačke", izjavio je. 

Još jednom smo ostali uskraćeni za odgovor povodom misterije koja okružuje sliku na kojoj vidimo potpuno zdravog Moldera koji sedi pored bolesne Skali, što nema nikakvog smisla uzimajući u obzir poslednju epizodu desete sezone. "Slika vam govori da postoji nešto sumnjivo u vezi sa finalem sezone, što znači da stvari nisu onakve kakvim se čine."

Kako je bilo reči o povratku Vinsa Giligana, Karter je objasnio da zbog obaveza oko serije "Better Call Saul" nije bilo moguće dobiti producenta kao člana kreativnog tima. Braća Morgan i Džejms Vong su i dalje u igri, ali su zato "svi ostali nedostupni zbog sopstvenih obaveza".

Iako još uvek ne znamo ceo spisak epizodnih likova koje ćemo ponovo imati prilike da vidimo, tvorac serije je nagovestio da će jedan od njih biti Džefri Spender, Molderov polubrat i nekadašnji FBI agent. Osim Skinera i Pušača mogli bismo da vidimo i "neke nove likove koji su povezani sa poznatim licima, ali i da saznamo nešto novo, ako ne i vidimo Molderovog i Skalinog sina, Vilijama".

Barbara Herši tumači potpuno novi lik u seriji. Ipak, u pitanju je "neko ko je u prošlosti saradjivao sa Pušačem".

Da li će Revolveraši ponovo oživeti, ukoliko se uzme u obzir Lenglijevo pojavljivanje u trejleru, i dalje ostaje nejasno. "Jasno je da možete očekivati njihovo pominjanje, a možda i pojavljivanje jednog od njih."

Što se tiče novih sezona "Dosijea X", Karter nije mogao da potvrdi njihov status, ali je izjavio da "serija ima još mnogo od života u sebi". 

Pred sam kraj intervjua spomenut je jedan od njegovih ranijih projekata. U pitanju je serija "Milenijum". Producent je izrazio zainteresovanost za njeno oživljavanje, ali da nije bilo dovoljno reči o njoj. "Mislim da Milenijum ima dovoljno života u sebi, ali mi se još uvek niko nije otvoreno obratio po tom pitanju." 

"Nakon tri sezone obustavili smo snimanje serije čiji su rejtinzi još uvek bili veoma dobri, te mislim da bi bilo dobro napraviti novi pristup u izgradnji priče na solidnoj osnovi koja je oduvek postojala", zaključio je. 

Post a Comment

Previous Post Next Post