Glumac Din Hegland, poznatiji kao Lengli, pojaviće se u jednoj (za sada) epizodi jedanaeste sezone, saopštio je na svom potkastu. Kako je naveo u razgovoru sa koosnivačem potkasta Filom Lernesom, Hegland je u Vankuveru i snima jednu od epizoda. Medjutim, on se neće pojaviti kao duh ili vanzemaljac, već kao Lengli lično.

Do ovog trenutka nisu poznati nikakvi detalji o njegovoj ulozi, epizodi koju snima ili ostalim glumcima koji su tumačili likove Usamljenih revolveraša.

Ova vest je savim sigurno izazvala konfuziju. Tokom devete sezone "Dosijea X", revolveraši su žrtvovali živote kako bi zaustavili bio-teroristički napad. Medjutim, u stripu "Dosije X: Sezona 10", otkriveno je da su lažirali smrt tokom dogadjaja iz epizode "Jump the Shark" (deveta sezona). Revolverašima je u pomoć pritekao FBI, nakon čega su počeli da pomažu američkoj vladi, radeći u tajnosti.

Ovaj strip predstavljen je kao nastavak serije i smatrao se zvaničnim kanonom. Nakon najave da se serija vraća na male ekrane, stripovi ("Sezona 10", "Sezona 11" i aktuelni, koji je jednostavno nazvan "Dosije X") više se ne mogu smatrati kanonom, na osnovu odluke koju su doneli produkcija Foks i Kris Karter.

U epizodi "Babylon" (deseta sezona), pojavili su se u Molderovoj viziji.

Epizodu Heglandovog potkasta možete poslušati na ovom linku: Chillpack Hollywood Hour.

U medjuvremenu se pojavio još jedan intervju sa glumcem, koji je proćaskao sa urednikom potkasta "Hellblazerbiz", posvećenom serijama, filmovima i igrama. Din je i ovom prilikom potvrdio povratak u seriju, bez odavanja bilo kakvih detelja ili spojlera.  

Post a Comment

Previous Post Next Post